Polecam firmę, świetna okazja żeby dorwać najlepszą torbę do naszych figurek:D
https://www.kickstarter.com/projects/ar ... splay-case
by Mroczyslaw » February 27th, 2017, 4:44 pm
by magnus » February 27th, 2017, 8:11 pm
by zia » February 27th, 2017, 10:05 pm
by Mroczyslaw » February 27th, 2017, 10:22 pm
magnus wrote:Wsparłbym ale cena przesyłki mnie dobija. A widzę ze firma polska. Wiadomo czy może do pl będzie taniej ?
by Narrator » February 27th, 2017, 10:50 pm
Mroczyslaw wrote:A gabki to niestety na ogol wyrok smierci dla niektorych modeli/malowania. Wczesniej trzymalem tez fiogurki w metalowych pudlach i puszkach, to jest solidniesze.
by magnus » February 27th, 2017, 10:53 pm
Mroczyslaw wrote:magnus wrote:Wsparłbym ale cena przesyłki mnie dobija. A widzę ze firma polska. Wiadomo czy może do pl będzie taniej ?
Bedzie:)
A gabki to niestety na ogol wyrok smierci dla niektorych modeli/malowania. Wczesniej trzymalem tez fiogurki w metalowych pudlach i puszkach, to jest solidniesze.
Na necie jest filmik jak koles do tego strzela z karabinu nawet btw;D jaja;D
by Mroczyslaw » February 27th, 2017, 11:15 pm
magnus wrote:Mroczyslaw wrote:magnus wrote:Wsparłbym ale cena przesyłki mnie dobija. A widzę ze firma polska. Wiadomo czy może do pl będzie taniej ?
Bedzie:)
A gabki to niestety na ogol wyrok smierci dla niektorych modeli/malowania. Wczesniej trzymalem tez fiogurki w metalowych pudlach i puszkach, to jest solidniesze.
Na necie jest filmik jak koles do tego strzela z karabinu nawet btw;D jaja;D
Ooo a nie wiesz jak wygląda sprawa z wsparciem ? w sensie w którym momencie płaci się za przesyłkę ?
by Alkasyn » February 28th, 2017, 9:55 pm