Przed turniejem pytałem na forum, czy ktoś weźmie kamerkę. Było coś nagrywane? Wśród graczy na pewno znajdą się osoby, które z przyjemnością by zmontowały jakiś krótki filmik z imprezy, byłaby to świetna pamiątka dla całej naszej społeczności

Grałem dość tradycyjnie co do turniejów- Stalową Falangą. Oto rozpiski:

──────────────────────────────────────────────────
GROUP 1

GROUP 2

5 SWC | 299 Points
Open in Infinity Army

──────────────────────────────────────────────────
GROUP 1

GROUP 2

5.5 SWC | 299 Points
Open in Infinity Army
Cały czas zmieniam rozpiski i grywam czymś innym, tu ogromny wpływ na listy miały zmiany związane z wyjściem HSN3. Ostatecznie miałem wielką frajdę z gier. Wszystkie sztuczki wykorzystane, filmowe akcje, pasja, gniew, porywczość (dwa razy zapomniałem wystawić Warcora

Pierwsza gra- zaczynałem szturm na Merovingię Audriusa, użyłem rozpiski nr 1. W drugiej broniłem się przed Tohaa Vertora listą nr 2. Trzecia gra i moja pierwsza tura przeciwko ogólnym Nomadom i Karolisowi, lista nr 1. Następnego dnia byłem drugim graczem, naprzeciw ogólni Nomadzi Ysgarrana, grałem rozpiską nr 2. I ostatnia, finałowa gra. Michał zaczynał z Japonią, ja broniłem się listą nr 1.
Może to zabrzmieć nieco patetycznie, ale każda gra mnie czegoś nauczyła. Miałem wymagających, doświadczonych i mocnych przeciwników, którym dziękuję za bitwy.
Ponownie dziękuję wszystkim za uczestnictwo i świetną atmosferę, fajni z was ludzie!