by Narrator » January 18th, 2017, 7:03 pm
by Raeone » January 18th, 2017, 9:18 pm
by MetalSlave » January 19th, 2017, 9:02 am
by Errhile » January 19th, 2017, 10:11 am
by KędzioR_vo » January 19th, 2017, 10:17 am
by Mroczyslaw » January 19th, 2017, 10:51 am
by Narrator » January 19th, 2017, 10:53 am
Errhile wrote:A ja jojczenia nie rozumiem. .
by Mroczyslaw » January 19th, 2017, 10:56 am
by Alkasyn » January 19th, 2017, 10:58 am
KędzioR_vo wrote:Metal, masz na myśli tych nieregularnych ziomków wystawianych razem jako regularni? Czy coś jeszcze jest?...
Co do Remote Pilotów, krabów pomocników TAGowych itp, to dobrze ktoś to na oficjalnym pokazał:
https://www.youtube.com/watch?v=t24-QkAIdr8
A ja właściwie nie wiem do końca, jakie mam odczucia. Z jednej strony fajnie, że TAGi Manned dostały bonusa (bo względem REMowych miały przerąbane) i przykładowa pilotka Maggie stała się specem, ale Paramedyk w Haqqu to jednak dziwna rzecz. Może ma to ukazywać ogólne wysokie pojęcie o medycynie w tej armii. No i będzie dobrze klikać w popularnych w PL scenariuszach z bonusami dla medyków
Inni piloci przykładowo z SMG, KHD, czy Contenderem i Martial Artsami robią wrażenie.
Natomiast ja nie czuję przegięcia tych nowych nieregularnych najemnych cepów. Już na forum warcorów na nich jęczeli wcześniej, ale na mnie aż takiego wrażenia nie robią. Może zbyt pobieżnie przejrzałem ich profile, może też w porównaniu z resztą Haqqu nie robią takiego wrażenia, nie wiem.
Tak czy inaczej myślę, że za jakiś czas trzeba będzie po prostu wypróbować te nowe pomysły CB i wtedy się do nich odnieść wnikliwiej.
PozdRawiam
by Mroczyslaw » January 19th, 2017, 11:02 am
by Errhile » January 19th, 2017, 11:12 am
Narrator wrote:Remote kontra Manned potrzebowały poprawki i mi to odpowiada, ale sama zasada Remote Pilot to jest przykład tych co bardziej bezużytecznych zasad. Gdyby oba rodzaje pilotów zostawały po straci TAGa byłoby ciekawie, a tak to jest akt OSTATECZNEJ desperacji wg mnie. W dodatku pilot (oba rodzaje) wysiada i dostaje kulkę za darmo od jakiegoś TO, które stało obok anteny przecież. I potem Remote TAG dostaje kulki przy każdym resecie...
by Pierzasty » January 19th, 2017, 11:13 am
Narrator wrote:zupełnie z powietrza dając jeszcze możliwość ich zachowania dla zwycięzcy rankingu
At the end of the current season, the winner of the ITS World Ranking will be able to choose which faction the ALIVE characters belong to, integrating them into said Army Lists the next ITS Season.
Errhile wrote:poprawcie mnie, ale chyba żaden bezzałogowy TAG nie ma niższego ARMa)
by Errhile » January 19th, 2017, 11:20 am
Pierzasty wrote:Errhile wrote:poprawcie mnie, ale chyba żaden bezzałogowy TAG nie ma niższego ARMa)
Poprawiam, Xeodrony mają ARM 5.
by grimmonk49 » January 19th, 2017, 1:15 pm
by Bananovitch » January 20th, 2017, 10:20 am
by Darek_CTR » January 20th, 2017, 10:42 am
by Narrator » January 20th, 2017, 10:45 am
Bananovitch wrote:Serio? Ktokolwiek stoi przy was trzymając pistolet przy głowie i każe grać TAGLINE?
by Errhile » January 20th, 2017, 11:12 am
by Mroczyslaw » January 20th, 2017, 11:54 am
Darek_CTR wrote:A czy nasi warcorzy może coś słyszeli kiedy mogą się pojawić figurki tych terrorystów-hakerów?
by Darek_CTR » January 20th, 2017, 12:08 pm
Errhile wrote:TAGline to tylko element w 8. sezonie ITSa. Jeżeli koniecznie chcecie grać ITSa, to oczywiście, Wasz wybór. Wolna wola szlachecka.
My (w Szczecinie) trzymamy się raczej 20x20. I jakoś problemu nie widzimy
by Bananovitch » January 20th, 2017, 12:12 pm
by Darek_CTR » January 20th, 2017, 12:26 pm
Bananovitch wrote:Meh, to raczej uhonorowanie tego gracza. Nie chciałbyś mieć swojego wkładu w grę?
I tak dobrze, bo mogli wpaść na pomysł, żeby zwycięzca sezonu wymyślił nową jednostkę
by Errhile » January 20th, 2017, 1:44 pm
Darek_CTR wrote:Errhile wrote:TAGline to tylko element w 8. sezonie ITSa. Jeżeli koniecznie chcecie grać ITSa, to oczywiście, Wasz wybór. Wolna wola szlachecka.
My (w Szczecinie) trzymamy się raczej 20x20. I jakoś problemu nie widzimy
Szczecin hipsterem polskiej sceny Infinity
A tak poważnie, to jedyna "dziwność" i nieprzemyślane działanie CB to pomysł ze wskazywaniem przez zwycięzcę ITS armii, która dostanie nowe jednostki.
by Darek_CTR » January 20th, 2017, 2:18 pm
by Pierzasty » January 20th, 2017, 3:45 pm
Mroczyslaw wrote:Po sezonie, kiedy zwyciezca zdecyduje o ich losie.
Sezon konczy sie w wakacje, figurek nie robi soe od reki, wiec szacuje ze za rok;P
by Darek_CTR » January 20th, 2017, 4:13 pm
Pierzasty wrote:Mroczyslaw wrote:Po sezonie, kiedy zwyciezca zdecyduje o ich losie.
Sezon konczy sie w wakacje, figurek nie robi soe od reki, wiec szacuje ze za rok;P
Znaczy teraz kiedy wszyscy mogą nimi grać nie będzie figurek? To wygląda coraz lepiej
by Mroczyslaw » January 20th, 2017, 4:33 pm
by Stiopa » January 20th, 2017, 5:41 pm
Darek_CTR wrote:Czyli jednak ukryta opcja niemiecka
by Narrator » January 20th, 2017, 6:19 pm