• Blog
  • Board index
  • FAQ
  • Register
  • Login
Board indexRegional ForumsEuropePolandTurnieje oraz granie zorganizowaneTrójmiasto
  • Search
  • Print view

Granie w Rumi.

Moderators: Alkasyn, KędzioR_vo

Post a reply
11 posts • Page 1 of 1

Granie w Rumi.

by SHOGUN_YAMATO » December 27th, 2015, 10:43 pm

Witam,

Chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych, iż od jakiegoś czasu w Rumi działa klub gier strategicznych, w którym to gramy w WK40K, Bolt Action, LotR i Infinity właśnie. Jeżeli jest ktoś zainteresowany graniem oraz pomocą w składaniu/malowaniu terenów do granie to serdecznie zapraszam.

Klub mieści się w Stacji Kultura na dworcu PKP/SKM Rumia http://www.bibliotekarumia.pl/index.php/stacja-kultura

Nasze małe forum jest tu: http://www.3city40k.pl/forum/viewforum.php?f=35

Trochę już nieaktualne fotki (bo jest już więcej zrobionych rzeczy) ale to na razie wygląda to tak:

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image

I do tego 6 standardowych blatów 72x48 cali. Budynki do Infinity są w przygotowaniu (część nawet jest jeszcze nie sklejona, ktoś pomoże, będzie szybciej).

Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam jutro. Będę tam od ok 10:30 malować tereny. Każda para rąk do pracy się przyda. Na granie też chętnie się umówię (ale zapewne dopiero po nowym roku).
SHOGUN_YAMATO

Has liked: 1 time
Been liked: 1 time

Re: Granie w Rumi.

by KędzioR_vo » December 28th, 2015, 8:43 am

Cieszę się, że tak pozytywnie się dzieje w mieście, w którym większość życia spędziłem. No i kumple z LotRa na fotkach - dobrze przejęli ogarnianie tematu po mnie, ostatnio nawet duży turniej robili w grudniu... ;)
A wracając do Infy - postaram się wpaść do Was jakoś w nowym roku, umówimy się na jakieś luźne granie. Terenów jako środowisko mamy dużo, sam posiadam na ponad 2 stoły (na razie jeszcze nieco gorzej z mobilnością, ale pracuję nad tym ;) ).
Dobrze w ogóle wiedzieć, że jest sensowna miejscówka z opcją gry na więcej osób, bo już nas sporo się w 3mieście zbiera i przyda się alternatywa dla niezbyt dużego Orca & Goblina.

PozdRawiam
I hunt.
You run.

WarCor w Trójmieście - kontaktuj się w kwestii gier i nauki zasad.
KędzioR_vo

Has liked: 168 times
Been liked: 232 times

by SHOGUN_YAMATO » December 28th, 2015, 8:56 am

:D No to wpadać :D Ja na razie jestem w stanie zastawić 1 stół ale tak naprawdę gęsto.
SHOGUN_YAMATO

by Bananovitch » January 3rd, 2016, 7:52 pm

Ja się najprawdopodobniej zjawię ze dwa tygodnie na turnieju czterdziestki (postanowiłem przypomnieć sobie dlaczego już nie gram w ten głupi system, jakby kto pytał :P), więc jak też grasz to będzie okazja się spotkać :)
Pięciogwiazdkowy troll forumowy.

Samuraj bez miecza jest niczym samuraj z mieczem- tylko nie ma miecza.
Bananovitch

Has liked: 136 times
Been liked: 104 times

by Shivon » January 3rd, 2016, 10:58 pm

Łoo Jaaa... :o

Fajno że coraz bliżej Lęborka powstają kluby bitewniakowe, akurat raz byłem na miejscu, jak wracałem z pewnego zlotu :D

BattleTecha i Full Thrusta też gracie? ;)
Wysłane strzałą na twoje drzewo :)
Also known as ManganMan in official InfinityTheForums.

TO-DO: InfiNity activity in selected Polish Cities: Grudziądz, Bydgoszcz, Toruń, Zamość, Gdańsk, Łódź, Poznań, Szczecin.
Shivon

Has liked: 9 times
Been liked: 0 time
  • Website

by SHOGUN_YAMATO » January 5th, 2016, 5:06 pm

Ooo... ktoś gra w Battletecha? Ciekawe. Czytałem zasady ale generalnie wolę tą grę na kompie w postaci MWO.

Rumia skupia się głównie na Bolt-Action i WH40K. Infinity tam dopiero zaczyna działać bo mi się chce to tam rozkręcać (a gram na razie raczej marnie, nie do końca rozumiem tą grę, jeszcze).

Na turniej WH40K nie przyjdę - nie mam już nic do tego systemu. Obydwie armie sprzedałem ponad 2 lata temu. Obecnie gram tylko w Bolt-Action i Infinity.

Obecnie dość mocno mi zależy na dużej ilości gier w Infinity (bo muszę dużo ćwiczyć żeby to wszystko zrozumieć) oraz pomocy przy terenach (sklejanie, malowanie, dekorowanie) bo zwykle siedzę tam sam jak palec w każdą sobotę prawie.
SHOGUN_YAMATO

by Shivon » January 6th, 2016, 6:32 pm

SHOGUN_YAMATO wrote:Ooo... ktoś gra w Battletecha? Ciekawe. Czytałem zasady ale generalnie wolę tą grę na kompie w postaci MWO.

Jakbyś był zainteresowany grą w wersję bitewniakową to zapraszam: http://solaris7.com.pl/forum/ ;)
A co do MwO... Cóż, najlepszego zdania o tej grze to ja nie mam :/

SHOGUN_YAMATO wrote:Obecnie dość mocno mi zależy na dużej ilości gier w Infinity (bo muszę dużo ćwiczyć żeby to wszystko zrozumieć) oraz pomocy przy terenach (sklejanie, malowanie, dekorowanie) bo zwykle siedzę tam sam jak palec w każdą sobotę prawie.

To tak jak ja, tyle że poza darmowymi zasadami, to ja nie mam NIC do gry - nawet miejscówki w Lęborku. Dlatego się ucieszyłem na wieść, że działalność bitewniakowa się rozrasta w Rumii :D

TO-DO: InfiNity activity in selected Polish Cities: Grudziądz, Bydgoszcz, Toruń, Zamość, Gdańsk, Łódź, Poznań, Szczecin.
Shivon

• Website

by SHOGUN_YAMATO » January 6th, 2016, 9:47 pm

Miło. Jak chcesz już zagrać to terenów mam dość na granie :) Z czasem gorzej. Tak od 25.01. możemy się umawiać :)

Co do MWO - grzeszysz. Najbardziej grywalna z darmowych gier a do tego z najmniejszym grindem :P
SHOGUN_YAMATO

by Shivon » January 7th, 2016, 10:19 am

SHOGUN_YAMATO wrote:Miło. Jak chcesz już zagrać to terenów mam dość na granie :) Z czasem gorzej. Tak od 25.01. możemy się umawiać :)

Byłoby łatwiej się dogadać, gdybym miał jakąś metodę komunikacji instant (tel, sms etc.) ;)

SHOGUN_YAMATO wrote:Co do MWO - grzeszysz. Najbardziej grywalna z darmowych gier a do tego z najmniejszym grindem :P

Wiesz, gram od czasu Open Beta, i jak dotąd - mam 5 mechów (z czego 1 champion) i 9 łącznie mech-bayów. Żaden mech nie jest wymasterowany, a ja nie mogę się przebić ponad poziom 2M C-Billów - grind jest straszny, jak ciągle przegrywasz, bo masz gorszy sprzęt :evil:

Shivon

• Website

by SHOGUN_YAMATO » January 7th, 2016, 4:18 pm

Najprostszy kontakt ze mną to dodanie mnie do znajomych na Steam. Pseudonim dokładnie taki sam jak tu.
SHOGUN_YAMATO

by Shivon » January 7th, 2016, 5:29 pm

SHOGUN_YAMATO wrote:Najprostszy kontakt ze mną to dodanie mnie do znajomych na Steam. Pseudonim dokładnie taki sam jak tu.

Poszło. Dobrze, że jest Steam na telefony :D

Shivon

• Website

Post a reply
11 posts • Page 1 of 1

Return to Trójmiasto

• Board index
  • The team • Delete all board cookies • All times are UTC [ DST ]