Odespałem więc czas na recenzję która w zasadzie sprowadza się do krótkiego "ale zajebiście!"
1. Rudy i Pająk pełna profeska w organizacji.
2. Apka "wersja alfa" by Maniak to po prostu profesjonalizmy najwyższej próby
3. Pub Draft to po prostu super ludzie z pomysłem w idealnym miejscu. Pozdrowienia proszę przekazać Kasi i Tomkowi a przy najbliższej okazji zamierzam się tam pojawić na tosta znowu
4. Shasvasti owszem potrzebują update ale 3 porażki które dostałem na twarz były wyłącznie z powodu błędów moich:
a) Maniak - nie odstrzeliłem dronki z sensorem
b) Konu - trzeba było malignosa jednego odkryć wcześniej a potem grać bardziej agresywnie jak się okazało że 4 sensory stoją i nigdzie nie idą
c) Kreol - pozwolił podstępnie kontrolowac grę przez 2 tury by w 3 postawić wszystko na jedną karte i w ostatnim rozkazie mnie zmasakrować. Zapamiętałem i rewanżyk przy najbliżesz okazji będzie
5. Konu pokazał mi jak grać bez "intentu" i nagle infi przyspieszyła o jakieś 20 minut a teraz nie widze opcji żeby grać inaczej
6. Atmosfera super bo wszyscy dbali o to, żeby nie było spin i był mega luz.
Dawno się tak dobrze nie bawiłem a że po testowałem Shasvastii i mam trochę pomysłów to zamierzam nimi pograć dalej bo po masakrze na OMZ we Wrocku miałem ich ochotę sprzedać. Głównym zmartwieniem jest sensor i na razie nie mam pomysłu jak to obejść.
Bardzo dobrze się bawiłem za co jeszcze raz bardzo dziekuję.
Pzdr.
L.