Shi... wrote:Model, jak i reszta niebieskich ludków ma służyć do zabijania. Został porządnie zabezpieczony, mam nadzieję, że wszystko będzie okej
To brzmi... brutalnie
Od razu widzę w wyobraźni, jak przed bitwą wbijasz przeciwnikowi Serapha w głowę, a później ścierasz krew i resztki mózgu ofiary, sprawdzając, czy lakier wytrzymał kolejne starcie i 10:0 do przodu
...Zu... wrote:Ja mam zmienne uczucia. Z jednej strony bardzo lubię a z drugiej trochę mnie nudzi. Choć do mojego Acontecimento mam mega sentyment. Myślicie, że wydadzą mi boxa regularów? Bo starych wstyd postawić obok takiego fizyliera...![]()
Cóż, wstyd się przyznawać, ale mój pierwszy zakup z Infi to był właśnie wybór między Acontecimento a Bahramem. Klimat dżunglowych regularsów z Akalisem i Bagh-Mari trafiał w me gusta, ale reszta PanO już zdecydowanie nie. I te brzydkie pukawki.
Nie żałuję wyboru
...Ne wrote:Swoją drogą PanO w Twoim stylu mogłoby być fantastyczne
Nie pisz tak nawet
Chociaż...
Jeden z moich tajnych projektów to figurka PanOcki właśnie, już skonwertowana odpowiednio, czeka na lepsze czasy. Zresztą jeszcze dwaj Alephowcy są w WiPie. Ze wstydu czcionka mi zmalała : P
Niedawno doszła mi bardziej twórcza robota, też związana z figurkami, ale nie Infi i bardziej w 2D, w związku z czym na malowanie czasu niestety mniej. Wszystko poczeka.
PozdRawiam

albo za bardzo lubisz malować niebieski