by Bananovitch » August 4th, 2017, 9:08 pm
by Errhile » August 5th, 2017, 7:49 am
by KędzioR_vo » August 5th, 2017, 8:27 am
Pierzasty wrote:Krzyweryje ze spitami i Tarik mają Fatality L2:Fatality L1 (New skill) when declaring a BS Attack using the BS Attribute, the user can add 1 to the Damage value of their BS Weapons. Note that the Khawarij’s Grenades are not affected by this as Thrown Weapons use the PH Attribute.
Fatality L2 (New skill) when declaring a BS Attack using the BS Attribute, the user gets a Critical on BS Rolls of 1 as well as the usual BS Rolls of the Modified BS Attribute.
by Usashi » August 5th, 2017, 8:36 am
Errhile wrote:Nie, żebym YJ żałował, po prostu jestem ciekaw jaką to dziurę w sektorówce CB w ten sposób załatało...?
by Hansolo » August 5th, 2017, 9:49 am
Errhile wrote:Jako, że IS jako takiego nigdy w Szczecinie nie mieliśmy, a nasz jedyny gracz Yu Jing wyemigrował, czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, po co te zmiany?
IS dostało regularnych Łowców Nagród (w tym Duo Fireteam z Mirandą Ashcroft w wersji regularnej i regularnego Papcia Chm... Sforzę ), teraz jeszcze CSU - wszystko lekka piechota, i jedyne, co - jak mi się wydaje - wnoszą to losowe wyniki na umiejętnościach - Booty L2 bądź MetaChemistry.
Nie, żebym YJ żałował, po prostu jestem ciekaw jaką to dziurę w sektorówce CB w ten sposób załatało...?
I would take gameplay over authenticity for a science-fiction board game any day of the week.
by Errhile » August 5th, 2017, 9:58 am
by Pierzasty » August 5th, 2017, 1:44 pm
Errhile wrote:Nie, żebym YJ żałował, po prostu jestem ciekaw jaką to dziurę w sektorówce CB w ten sposób załatało...?
by Errhile » August 5th, 2017, 2:18 pm
Pierzasty wrote:Errhile wrote:Nie, żebym YJ żałował, po prostu jestem ciekaw jaką to dziurę w sektorówce CB w ten sposób załatało...?
Dziurę w głowie tego, kto dał CSU do Beveila, a ABH do Bistorma.
by Pierzasty » August 5th, 2017, 4:00 pm
Errhile wrote:Pierzasty wrote:Errhile wrote:Nie, żebym YJ żałował, po prostu jestem ciekaw jaką to dziurę w sektorówce CB w ten sposób załatało...?
Dziurę w głowie tego, kto dał CSU do Beveila, a ABH do Bistorma.
To z kolei sugerowało by, że ABH powinien wypłynąć gdzieś w PanO albo u Nomadów (hmm, Tunguzka...?)...
by Errhile » August 5th, 2017, 4:13 pm
Pierzasty wrote:ABH jest uniwersalny. Waniliowe i tak mogą go używać. CSU nie.
by KasCer » August 5th, 2017, 7:32 pm
Usashi wrote:Errhile wrote:Nie, żebym YJ żałował, po prostu jestem ciekaw jaką to dziurę w sektorówce CB w ten sposób załatało...?
Chyba żadną, po prostu byliśmy grzeczni, Bostria lubi YJ i dostajemy ciągle nowe zabawki...
by Errhile » August 5th, 2017, 8:27 pm
by Alkasyn » August 6th, 2017, 9:55 am
KasCer wrote:Usashi wrote:Errhile wrote:Nie, żebym YJ żałował, po prostu jestem ciekaw jaką to dziurę w sektorówce CB w ten sposób załatało...?
Chyba żadną, po prostu byliśmy grzeczni, Bostria lubi YJ i dostajemy ciągle nowe zabawki...
YJ jest wielkim przegranym Wotanu, więc to może to nagroda pocieszenia.