by Errhile » March 3rd, 2018, 7:53 am
by Narrator » March 3rd, 2018, 9:47 am
by Mroczyslaw » March 3rd, 2018, 10:19 am
by Usashi » March 3rd, 2018, 5:14 pm
by Aki » March 3rd, 2018, 6:11 pm
dadzą im Smoke/Eclipse Granades i problem się rozwiąże xDPierzasty wrote:Ma ktoś pomysł, jaką rację bytu może mieć HI do walki wręcz z S5 we frakcji, która zawiera Shikami?
Nie obraziłbym się za to, chociaż również nie obrażę się jak zostaną na obecnym poziomie i np. potanieją o 1 punkt.Usashi wrote:Mam szczerą nadzieję, że keisotsu dostaną lepsze wyszkolenie niż dotychczas w ramach japońskiej armii i podwyższą im BS.
by Hansolo » March 3rd, 2018, 10:02 pm
Pierzasty wrote:- Kempeitai jako strażnicy moralności - O ile nazwanie dysydenckiej jednostki ze zwyczajem pseudo-terrorystycznych zamachów od formacji o paskudnej opinii wpisywało się w trend "nikt nie jest całkiem dobry", o tyle taki fluff jest niesmaczny i zdecydowanie mnie nie zachęca do grania JS2A.
I would take gameplay over authenticity for a science-fiction board game any day of the week.
by Usashi » March 4th, 2018, 10:28 am
Hansolo wrote:Pierzasty wrote:- Kempeitai jako strażnicy moralności - O ile nazwanie dysydenckiej jednostki ze zwyczajem pseudo-terrorystycznych zamachów od formacji o paskudnej opinii wpisywało się w trend "nikt nie jest całkiem dobry", o tyle taki fluff jest niesmaczny i zdecydowanie mnie nie zachęca do grania JS2A.
E tam. Znając życie "strażnik moralności" to ładna nazwa na politruka walącego kulę w łeb za niepostępowanie zgodnie z zasadami nowej, wspaniałej Japonii.
by KasCer » March 4th, 2018, 1:15 pm
Alkasyn wrote:Usashi wrote:Trochę smutek, ale co zrobić.
To ja poczekam ze składaniem, domaru i shikami i malowaniem ninja aż coś będzie wiadomo.
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że balans frakcji zbytnio nie ucierpi, chyba że dziurę po JSA wypełni IA albo white banner
Tych ludków składać możesz śmiało.
by Alkasyn » March 4th, 2018, 4:20 pm
Usashi wrote:Może się czepiam, muszę zobaczyć figurki bez farby. Na pewno zamienię główkę kobiecą, na coś ładniejszego.
A tymczasem zastanawiałem się jak by wyglądał duży samurai z inną głową:
by Usashi » March 4th, 2018, 5:38 pm
Alkasyn wrote:Raczej trudno wykonalne zwazywszy na sposob laczenia tej czapki z "glowa" tego duzego samuraja.
by KasCer » March 5th, 2018, 2:21 pm
A new expansion book that will mark a before and after in the history of the Infinity Universe. Through the long awaited JSA and Mercs the Infinity background goes forward and changes, in an unexpected way for many. The Uprising of Japan and their schism from Yu Jing brings forth the Non-Aligned Armies (NA2), a new faction that encompasses JSA, plus StarCo, the Ikari Company and the Druze Bayram Security, the new Mercenary Companies. Also, Infinity Uprising contains all the Dire Foes, with new material that reveals how their stories are linked and contribute to the Japanese Uprising and seven new ready to play scenarios, in normal or narrative mode. After Infinity Uprising, the Infinity Universe will never be the same!
by Usashi » March 5th, 2018, 8:43 pm
by Errhile » March 5th, 2018, 9:29 pm
by Mroczyslaw » March 5th, 2018, 10:29 pm
by Shingen » March 6th, 2018, 12:06 am
by KreoL » March 6th, 2018, 1:00 am
by Pierzasty » March 6th, 2018, 2:39 am
by Mroczyslaw » March 6th, 2018, 8:46 am
KreoL wrote:Taaaa nie skok na kasę, ale znowu nowe rzeczy dostaje ta bardziej popularna połowa armii.
by Seba_stian » March 6th, 2018, 9:06 am
by Usashi » March 6th, 2018, 9:28 am
Seba_stian wrote:A mnie osobiście najbardziej interesuje co zostawią w Waniliowym YJ
Jest nadzieja na Shikami i Ninja?
by Shingen » March 6th, 2018, 11:04 am
Pierzasty wrote:Jasne że skok na kasę. Takie przemieszania robi się po to, żeby ludzie dokupili nowe rzeczy. Tak samo sektorówki typu "co kupił to wdupił". Jak patrzeć na nie czysto z pozycji statystyk to faktycznie jest to jakaś odmiana, nowe kombinacje, inne listy, taktyki itp. Tyle że wygląda toto jak turnieje 40k. Pal diabli jakąkolwiek spójność, ważne żeby zasady grały
Pierzasty wrote:Nie, nie jestem zadowolony z japońskiej rebelii. Ani z rozprucia frakcji którą gram, ani z popsucia fluffu co mnie trochę zniesmacza do jej części, ani z list najemniczych, ani z bezczelnej zrzynki kotocyklistki (już nawet Asuka byłą bardziej subtelna). Aktualnie oceniam mój poziom frustracji na jakieś 830 miligugesów. Jak jeszcze JSA będzie się wpychać w miejsce wydawnicze Yu Jingu to już mnie w ogóle coś trafi.
by KędzioR_vo » March 6th, 2018, 11:43 am
by Aki » March 6th, 2018, 12:07 pm
biedny Raiden... Nawet nie doczekał wydania mu brakujacej figurki pod profil.Usashi wrote:Wygląda na to, że haramaki i raideni wypadli z obiegu...
by Stiopa » March 6th, 2018, 12:23 pm
by Mroczyslaw » March 6th, 2018, 12:32 pm
Aki wrote:biedny Raiden... Nawet nie doczekał wydania mu brakujacej figurki pod profil.Usashi wrote:Wygląda na to, że haramaki i raideni wypadli z obiegu...
Brak Haramaki mnie boli, lewdo kupieni, nie zrobieni, a już bezużyteczni...
No i Asuka też wypadła z obiegu...
by Usashi » March 6th, 2018, 1:29 pm
by Mroczyslaw » March 6th, 2018, 2:04 pm
by Pietia » March 6th, 2018, 8:27 pm