Gram dosyć mało i z przeciwnikiem tak samo zielonym jak ja, więc brak mi obycia i zmysłu "infinitowego". Dlatego czasami mam problem z dojżeniem zalet lub wad niektórych jednostek, lub sposobów ich własciwego wykorzystania. Dlatego pozwole sobie od czasu do czasu o coś pytać.
Na chwile obecną największą zagwozdką dla mnie jest Hassasin Farzan. Podoba mi się CoC, podoba mi się infiltracja i camo. Nie podoba mi się natomiast koszt. Na chwile obecną gram głównie YAMS dlatego jako specjalista jakoś nie jest mi potrzebny. Czy Contender i BS w połączeniu z CoC faktycznie jest aż tyle warty? Czy jest coś czego nie dostrzegam w tej jednostce? Tejmna sztuczka albo ukryta synergia z inną jednostką? Gdzieś czytałem, że chroni przed LoLem gdy bierze się tak oczywistego porucznika jak Saladin, ale to jest razem 67 pktów. Troche dużo.
Prawdopodobnie czegoś nie dostrzegam, ale na chwilę obecną jestem na etapie ubicia po raz pierwszy Swiss Guarda i bycia z tego tak dumnym, ze az musiałem na forum o tym napisać. : P