Witam,
kiedyś już na Wargamerze wrzucałem swoje rysunki, acz tutaj jeszcze nie dotarły. Uprzedzam, że trochę tego będzie
Słowem wstępu: od dawna już rysowanie było moim sposobem na nudne wykłady czy podobne atrakcje, a od czasu do czasu nawet i w pracy zdarza mi się znaleźć pół godziny na jakiś szybki szkic.
Wczoraj przykładowo przelałem na papier wizję z oficjalnego forum o tym, by Zhayedan dostał zamiast zwykłej snajperki AP Sniper, czyli Barretta
Ze starszych rysunków przykładowo takie też stworzyłem:
Większość ich znajduje się w małym notatniku, który zazwyczaj mam przy sobie.
A jak się komuś nudzi, to tu jest pełen ALBUM, dużo rzeczy nie tylko do Infi, ale też do mojego macierzystego LotRa.
No i jakiś czas temu firma Megalith Games, która jest twórcą skirmisha fantasy GodSlayer, zaproponowała mi współpracę w tworzeniu jednostek z drugiej fali do ich gry. Właśnie przygotowujemy ich drugi KickStarter. Przez to mam niestety mniej czasu na malowanie figurek, ale za to pierwszy raz też taki udział w kreowaniu miniatur
Zaczęło się od kilku szkicy:
A teraz kolejne zmieniają się w rzeźby powoli, przykładowo oto i wojownicy Wyldfolku i ich WiPy:
W związku z tą robotą projektową aktualnie mało Infi rysuję, ale jak widać po Zhayedanie, czasem będę wracał do tego uniwersum
PozdRawiam